Kelione yra gyvenimas, visa kita, pries tai ir po to, tik stovejimas

Wednesday, September 07, 2005

Pirmoji savaite / the first week / første uke


... blogai kad kerzu nepasemiau, - jau antra karta per 7 dienas batus dziovinu. Tik atvaziaves buvau nuveztas pas grupe studentu gyvenanciu kalnuose tradiciniame norvegiskame namelyje. Papusryciavom ir isejom i miskus. Per saltiniuotus miskus ejom kur akys veda misko takeliais, maciau slapioje zemeje sviezius briedzio pedsakus. Vienu momentu islindom i laukyme prie ganyklos, o ten arkliai tokie juokingi ganesi. Tai ne mes pas juo einam, o jie patys pas mus :), ir jau kad uostineja, ziuri smalsiai savo didelem akim :))), o paskui pradejo sekti :))). Pasivaiksciojom kokius 5 kilometrus ir atejo ankstyvi pietus - susedom nusekusios kalnu upes vagoje ant akmenu - aplink miskas ir sniokscianti upe, is kurios gali semtis ir iskart gerti vandeni!
Cia susidaro toks ispudis, kad norvegai visiskai niekur neskuba, kalba ramiai ir beveik tyliai. Deliojuosi kiekviena reikalingesni norvegiska zodi po truputuka i savo sasiuvinuka ir bandau lipdyti sakinius. Gavau kambariuka, savanoriu name, t.y. visas namas priklauso mums 4 savanoriams ir 1ai darbuotojai :).
Tai tiek :), linkejimai is ukanose paskendusios siaures. Nuotraukoje "nutrauktos" vietines apylinkes. Grozekites i sveikata.

Jei noretumete mane metu begyje aplankyti arba ka nors atsiusti, visada prasom!, mano adresas:
volontør Mindaugas Bukauskas
***************************
Peder Morset Folkehøgskole
N-7584 Selbustrand
Norge/Norvegija
tel.: +47 73 812 047
Mob.tel.:+370 60389631
****************************

0 Comments:

Post a Comment

<< Home