Kelione yra gyvenimas, visa kita, pries tai ir po to, tik stovejimas

Tuesday, September 20, 2005

zygelis iki Bringen / Bringen tour / en tur til Bringen


Uzvakar lipom i viena aukstesniu kalnu apylinkese, aukstis 1096 m virs juros lygio. Jau braidziau ir apsimeteme su studentais sniegu :). Pakeliui prisirinkau melyniu i buteliuka su saltinio vandeniu ir duodavau pailsusiems studentams kaip "energetini gerima".
Cia budamas uzmirstu net kelinta siandien savaites diena. Jau susiplanavau visa savaites darbu grafika - pagrinde gamta ir sportas. Dirbu 36 val. per savaite. Siandien zaidem futbola. Aisku kaip pridera norvegams - lauke po pliaupianciu lietum, cia kaip matau visi priprate ir is to tragedijos nedaro. Grizes iskarsciau po visa vonia savo perslapusias drapanas. Kadangi siais metais lyja daugiau nei iprastai, vienas destytojas turintis ekologini uki juokauja, kad prades auginti ryzius ir zuvis :).
Jau ekalbant apie apie gamtos grozi, cia dangus ir debesys kitokie nei Lietuvoje, spalvu deriniai kartais buna fantastiski, jei kas nupiestu piesini tokiomis spalvom pasakyutm "taip is tikro nebuna, menas..:)". Siandien irgi pasakiskai grazusdangus, sunku net nupasakoti.
Kai eisit miegot, galit pasiklausykti lopsines nykstukams: http://www.nrk.no/programmer/tv_arkiv/amalies_jul/smanisseloftet/492149.html

Nuotraukoje vaizdas i Selbusjøn ((Selbui ezera) prie kurio randasi mokykla) kopiant

0 Comments:

Post a Comment

<< Home