Kelione yra gyvenimas, visa kita, pries tai ir po to, tik stovejimas

Thursday, June 19, 2008

Savaitgalis su vaikais / Fin de semana con los niños

Ech, kokie tie vaikai nenuoramos... jiems tik lakstyt, zaist, vis ka nors stebet, ziuret... kur nusitrenkus, ilindus, berniukams knieti ka cia isardzius, sumeistravus is naujo, visad pilni ideju ir energijos.
Stai, pas mus centre kaip tik antram aukste staliai meistrauja priestata. Ka gi - stai ir puikiausia zaidimu aikstele! Siaip ir paciam cia butu idomu ilgiaus pasbuti, pasimokinti meistravimo paslapciu. Irankiu cia ivairiausiu, o ir patys meistrai mielai sutinka, parodo... Pamenu, vaikystej geriausi mano draugai buvo stalius ir skardininkas... Abu padejo realizuoti svajones - pagal vaikiska isivaizdavima isdrozti ir suklijuoti, islankstyti ir sulituoti laivu modelius. Nuostabu kai suaugusieji isiklauso i vaiku svajones ir padeda joms issipildyti...

Nuotraukose:
1. sekmadienis ant keturracio.
2. Meistrai Knut, Lars ir mazasis stalius Joakim.
3. Vegard su savo velomobiliu.
4. Atrakcionu parke!

2 Comments:

  • Viena draugė man pasakojo, kaip jos tėtis būdamas apie 50 metų lankė tam tikrus kursus.. ir po kiek laiko pakeitė darbą visiškai iš pagrindų :)
    P.S. kartais man kirba mintis, o gal viską apversti artimiausiu metu..

    By Anonymous Anonymous, at 6/19/2008  

  • jo, vaikams idomiausi ne kinietiski zaislai blizguciai, bet tai, ka jie susiranda, kokia saka, saukstas ar puodo dangtis.

    By Blogger Linas, at 6/19/2008  

Post a Comment

<< Home