Kelione yra gyvenimas, visa kita, pries tai ir po to, tik stovejimas

Thursday, July 19, 2007

Vasara / Sommer / El verano

Siandien taip panorau braskiu, o nuejau i virtuve, gi ziuriu! 3 kibireliai kvapniu raudonuju... Didziules... didziausia tai kokiais 4 skaniais kasneliais sutvarkiau. Siaip tai, gyvenimas teka cia ramiai... vietiniai politikai prakaituoja nuo alaus, zmones atostogauja, tik lusis isgasdino kaimyninio kaimelio gyventojus ir vienas vezlys pabego nuo savo seimininko. Vasara cia isibegejo visu savo smarkumu... Taigi... O nuo rudens planuoju isirasyti i vietini kajaku irklavimo kluba ir svajoju plaukti su kajakais i banginiu safari.

Nuotraukoje: vakaro saule virs Kvæfjord fiordo ir Borkenes (miestukas kuriame randuosi).

5 Comments:

  • Nerealiai. Aš irgi noriu. :-)

    By Blogger + simonas, at 7/20/2007  

  • su drauge iš Vokietijos Osle diskutavome apie banginių safarius.. diskusija realiai nelabai gavosi, nes abu esame tos pačios nuomonės, jog nevalia drumsti gyvūnų ramybės :)

    By Anonymous Anonymous, at 7/20/2007  

  • Sveikas uzsukes Simonai, sauniai savo puslapiuka "susiuvai". O tu ko nori? - braskiu? ramaus gyvenimo ar banginiu plaukt ziuret :-)?

    By Blogger Mindaugas, at 7/20/2007  

  • sveikas Mindaugai, taip, vokieciu jaunimas yra saunuoliai aplinkosaugos srity, bet irklais jurs burbulu mes nezadam talzyt :-D, be to kas mes jiems esam, tik tarsi kokios zuvedros pluduriuojantys kajakuose vandens pavirsiuj... Bet cia dar planai, ziuresiu kaip cia bus, nes iranga dar reikia "susisaudyt", na bet cia rudeniui.

    By Blogger Mindaugas, at 7/20/2007  

  • Bandysiu nusidaužti į kajakininkų festivalį rudenį, kur buvo man mokymai atvykus į Norvegija su savanoriais.. tai gal vėl toj pačioj vietoje bus.. galėsiu prisistatyti kaip ex savanoris :D

    By Anonymous Anonymous, at 7/21/2007  

Post a Comment

<< Home