Kelione yra gyvenimas, visa kita, pries tai ir po to, tik stovejimas

Sunday, April 02, 2006

"Atsisveikinimo bucinys pasimatymui" Joshua Harris

"<...> meile isimylejusiems romantikams Dievas nori suteikti daugiau galimybiu. Jis veda mus i gelme. Tikra tiesa, kad romantiski jausmai gali sukresti mus iki sirdies gelmiu. Taciau tiesa ir tai, kad jie tera nedidele meiles dalis. Iki siol zaideme smelio dezeje, o Viespats nori mus nuvesti i smelio kopas vandenyno papludimyje <...>" 63 p.

"<...> Bandydamas atsiduoti nuosirdziai ir protingai meilei autorius suprato, "kad neturiu teises prasyti mergina atsidavimo ir meiles, jeigu nesu pasiruoses sio prasymo sutvirtinti isipareigojimu visam gyvenimui. Iki tol, kol negalesiu to padaryti, mergina tik isnaudosiu - sieksiu patenkinti savo trumpalaikius poreikius ir nesuteiksiu jai laimes. <...>" 26 p.

2 Comments:

  • labai gera pirma istrauka... :) tik kaip zinoti, kad teisingai isgirdai JO kvietima eiti i gelme, kad rastum smelio kopas prie vandenyno.. Pasitiketi JUO, tikriausia vienintelis kelias.. nes tik JIS mums atnesa pilnatve..

    By Anonymous Anonymous, at 5/20/2006  

  • labas sypseniuk,
    taip, tai knyga pakeitusi mano poziuri i merginos ir vaikino bendravima. Beje, pati kaip ir atsakei i savo uzduota klausima. Siaip gali jei nori ir knyga paskaityt. Sesuo turi.

    By Blogger Mindaugas, at 5/25/2006  

Post a Comment

<< Home