Kelione yra gyvenimas, visa kita, pries tai ir po to, tik stovejimas

Friday, September 28, 2007

Pirmasis siegas / den første snøen / el primero nieve

Hoy por la mañana me desperte del frio que entre por la ventana... Me levante cerarrla, y tan frio, brr... Y este olor frio del nieve fresco... oi, como me gusta eso. Desde lejos, los picos de montañas parecen como cubiertos con el azucar blanco, estan nevando en las montañas, pero solamente los copos del nieve mojados alcancanos... pero bueno, el primero nieve!

Como en niñez, me acerce a la calefacion y estuve mirando agradable a las copas del nieve... El invierno acercanos...

Siandien ryte pabudau nuo saltuko isigavusio pro atvira kambario langa... Atsikeliau uzdaryti, o taip salta, brr.... ir tas tyras salto sniego kvapas... oi, kaip jis man patinka. Is tolo kalnu virsunes atrodo tarsi nupudruotos, kalnuose pasirodo sninga, o mus pasiekia tik slapios snaiges... bet vis tik, pirmasis sniegas!
Kaip vaikysteje, prisiglaudziau prie silto radijatoriaus ir jaukiai stebeilyjausi kaip slapios snaigutes istirpsta tik prisilietusios prie terasos grindu, palikdamos tik bereiksmes balutes... ziema arteja...

Nuotraukoje: Gåfjord (skaityk "gofjurd") alpes kurios matosi nuo mano namu stogo.

2 Comments:

  • Sveikas!
    O pas mus Klaipedoje dar tik ruduo izenge pro duris...Nors smagu, kad ruduo grazus, nesaltas...lynoja, saule islenda, vel lynoja...grazu!
    Na, turbut jau ir ziema neuzilgo ateis...

    By Blogger e-gidas, at 10/04/2007  

  • geras, linksmai atrodai Europieti. As irgi jau Lt. Grizau atostogoms. Rudens :-)

    By Blogger Mindaugas, at 10/07/2007  

Post a Comment

<< Home