Kelione yra gyvenimas, visa kita, pries tai ir po to, tik stovejimas

Wednesday, December 13, 2006

Paklajojimai / Viajes



nuotraukos is vakarelio (ne i tema). Textas veliau.

Sekmadieni 10.12.06 grizom su Jolanta (EVS savanore Galicijoje is "Zvejones"!) po kelioniu Castilla-La Mancha regione. Buvo idomu, nes Pepes draugai pas kuriuos buvom labai svetingai prieme, visur veziojo, rode, pietus ir vakarienes dare... Et kokie saunuoliai tie ispanai.
Apsilankem milziniskaji Madrida su
su puikiomis parodomis, Kristu menanti Toleda, Consuegros kaimeli (kuriame Servanteso personazas Don Kichotas su malunais emesi) su 11 malunu is pilimi ant vienintelio kalno. Nuo kalno apylinkes vien lygumos, matyti apie 20 km... dar nuvaziavome i Kuenka (Cuenca) miesteli ir kalnus, na bet apie tai daugiau kai idesiu keliones nuotraukas.

DIENOTVARKE

Dabar po truputuka gyvenimas Ispanijoje stojasi i savo vezes -
Rytas su ispanu kalba, po to kokiu alyvuogiu su brie suriu ir batonu pakramtau. 13 val. begimas (arteja dar vienas begimo maratonas kaimyniniame Lugo mieste ateinanti sekmadieni 17.12).
Pries eidamas i kalbos kursus (16 val.) pasiruosiu ka pietums (siurpinam ispanus su musu pieniskos sriubos receptu, o jei dar pasakau kad su cukrum pasisaldinu tai is vis vos nevemia :D), po kursu kur prie interio prisedu.

Dar 2 kart savaitej buna sokiu kursai (20 val.) - mokomes salsa, chia chia chia, rokenrola, neseniai emem mokintis tango. Mokina tokia juodaplauke energinga ispane. (Kaire apatine nuotrauka su 2 merginom), antroji - jos pusesere.

Stai ir sventes arteja... kur planuojat svesti? Naujuosius sutiksiu Prancuzijoj, Bretanej pas Tom (savanoris su kuriuo buvom kartu Norvegijoj). Taigi nusimato daug suriu ir vyno...

Beje, si 4tadieni pristatienjam su Jolanta Lietuva JAunimo namuose, tad zadu giros paruost, bet vakar uzsimusdamas supermarketuose mieliu ir juodos duonos neradau. Geriausiu atveju radau kepimo milteliu ir rudo batono... :)

Iki
susirasymo.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home