Kelione yra gyvenimas, visa kita, pries tai ir po to, tik stovejimas

Tuesday, May 09, 2006

Maudymosi sezonas atidarytas! / Svømme-sesongen er åpen!

Sekmadieni buvom isplauke 3-se su baidare ezeran. Vanduo tarsi veidrodis, jokio vejelio, sildo saulyte... Taciau vanduo dar saltas. Labai. Nuplaukem i viduri ir du zaidzia sachmatais, o trecias groja gitara... arba irkluoja. Taigi, taip mums bezaidziant, priplaukem atgal krantan, prie snioksciancio kalnu upelio,uzplaukem ant akmens ir ka gi... musu baida apsivoze. Mat "shafioras" pirma karta vairavo baidare. Vandenin paziro sachmatu figureles, kuprines, ispluduriavo gitara, dainynai... Na tai gerai kad prie kranto viskas, kiek pasimaude surinkom visus daiktus. Paskui atssinese akvalanga is dugno issitraukem nuskendusi fotoaparata, kiti sede i baida pamaise ezera kol surinko visas! sachmatu figureles. Nuostoliai - nuskendes fotoaparatas ir senas mobiliakas po maudyniu nebenorintis veikti... Taciau pamoka gera - sekanti karta desim viska i maisus ir prezervatyvus :). Maudymosi sezonas atidarytas!

Kadangi kita fotoaparata pavyko reanimuoti su plauku dziovintuvu, dedu pora nuotrauku is pasiplaukiojimo pries tikraji maudymasi...

5 Comments:

  • tas ežeras tai super atrodo. o dėl išsimaudymo pats kaltas :)

    By Anonymous Anonymous, at 5/09/2006  

  • uzsizaidem per daug sachmatais.
    Jei kada besimaudydamas rasi fotika tame ezere, tai zinosi kieno cia :).

    By Blogger Mindaugas, at 5/10/2006  

  • Na jei atvaziuosiu, tai reiks su akinukais pasiplaukioti :)

    By Anonymous Anonymous, at 5/12/2006  

  • oba, tai ir neradot to fotiko? gaila...

    By Blogger + simonas, at 5/25/2006  

  • kur cia berasi... dar panardzaiu su akvalangu ta paca diena, bet vandenukas saltas, kad rodos net
    plaukus rauna besitraukianti oda. Po to lietus pradejo lyti, ezero lygis kilti, dabar yra 10 m. pakiles vanduo. Norvegai reguliuoja su savo hidroelektrinemis. Yra susitarta kokie vandens lygiai turi buti pagal metu laikus.

    By Anonymous Anonymous, at 5/25/2006  

Post a Comment

<< Home